TOLLERILEIRI 7.-9.6.2019 ÄHTÄRI

Paljon lisäinfoa (mm. putiikkia koskevat päivitykset) ilmestyy myös pelkästään Tollerileirin Facebook-sivulle, joten saadaksesi tuoreimmat uutiset etunenässä, muistathan osallistua tapahtumaan myös siellä :)


Päivitykset:

1.6.2019 Aikataulut
5.6. leiri-info
Tollerileiri palaa viime vuotisiin maisemiin Ähtärin Tuomarniemen koulutuskeskukseen. Leirin ohjelmassa on koulutuksia ja yhdessäoloa aiempien vuosien tapaan. Koulutuksia järjestetään useissa eri lajeissa. Valikoimassa on tänä vuonna mm. Koiratanssia, MEJÄ-koulutusta, henkilöhakua, erilaisia NOME-ryhmiä ja koiran aktivointiin keskittyvä Touhutollerit-ryhmä. Tarkemmat kuvaukset ja kaikki leirin koulutusryhmistä löydät leirisivustolta.

Perjantaina ohjelmassa on saapuminen paikalle klo 16 alkaen. Illan aikana on mahdollista kokoontua koulutusryhmän kanssa tutustumisen tai luennon merkeissä. Perjantaina on myös hyvä hetki vierailla leiri-infossa moikkaamassa leiritoimikuntaa, tutustumassa leirin ohjelmaan ja hakemassa putiikkitilaukset.

Lauantaiaamu aloitetaan kokoontumalla yhteen, josta jatketaan koulutuksiin. Koulutukset järjestetään kahdessa osassa. Ensimmäinen osa pidetään lauantaina aamulla/päivällä ja toinen osa sunnuntaina samaan aikaan. Jokainen kouluttaja sopii ryhmänsä kanssa tarkemmat aikataulut sekä kannattaako ottaa eväitä mukaan, sillä koulutuksesta ei ole tarkoitus pitää lounastaukoa. Lounasta on jatkettu niin, että kaikki ehtivät käydä syömässä koulutuksen jälkeen. Viime vuonna paljon positiivista palautetta kerännyt leirisuunnistus saa jatkoa ja suunnistamaan päästään iltapäivällä koulutusten ja lounaan jälkeen. Lisäksi perheen pienimmille järjestetään lauantain aikana myös omaa ohjelmaa. Lauantai-iltana on luvassa iltaohjelmaa, jonka sisältö selviää tarkemmin leirillä.Terveisin,
Leiripäällikkönne Minna Kallio ja leiritoimikunta
Yhteydenotot: Minna Kallio, arkisin p. 040 591 6422 klo 18-20 tai mieluiten sähköpostitse tollerileiri@gmail.com


Yhteistyössä:


WANTED: Arpajaispalkintoja!
Tollerileirillä järjestetään tänäkin kesänä suositut arpajaiset ja arpajaispalkintojen kerääminen on jo alkanut! Jos sinulla on tiedossa hyviä arpajaispalkintoja jotka haluat luovuttaa arpajaisiin yhdistyksemme hyväksi, otathan yhteyttä Minnaan: tollerileiri@gmail.com Voit myös tuoda palkinnot mukanasi suoraan leirille, kaikki palkinnot otetaan suurella ilolla vastaan.Mahdolliset leirisivustoa koskevat asiat: katjast@gmail.com