TOLLERILEIRI 9.-11.6.2017 HAAPASAARI

Paljon lisäinfoa (mm. putiikkia koskevat päivitykset) ilmestyy myös pelkästään Tollerileirin Facebook-sivulle, joten saadaksesi tuoreimmat uutiset etunenässä, muistathan osallistua tapahtumaan myös siellä :)


Päivitykset:

12.06.2017: Käy täyttämässä leirin palautelomake :)
09.06.2017: Leiri-info: aikataulut ja koulutusmaastot
23.05.2017: Leirituotteet
29.4.2017: Majoitustilanne
23.4.2017: Aikataulut
16.4.2017: Ilmoittautuminen
27.3.2017: Päivitetty sivua Majoitus & ateriat
22.3.2017: Leirisivusto avattu ja leirin odotus voi alkaa! Uutiset

Tollerileiriä vietetään uusissa maisemissa Haapasaaressa, Ruovedellä. Tolleri-leirin ohjelma koostuu koulutuksista ja yhdessäolosta aiempien vuosien tapaan.

Leirin lajivalikoimassa on ensi kesänä paljon erilaisia koulutuksia, monia tuttuja, mutta myös jotain uutta olemme taas keksineet! Rodunomaisissa lajeista löytyy Pentu-NOME, NOU-ryhmät, NOME-perushallinta ja yhteistyö sekä NOME/WT. Lisäksi Tollaukseen on jälleen mahdollista päästä tutustumaan. Tuttuun tapaan mukana ovat myös Rally-toko sekä VEPE. Lisäksi PK/PEKO-puolella on mahdollisuus kokeilla hakua. Uutena koulutuksena on mukana Touhutollerit sekä pitkästä aikaa myös Agility ja MEJÄ ovat koulutusvalikoimassa.

Pentu-NOME, Rallytoko, VEPE sekä Touhutollerit järjestetään majoituksen lähettyvillä muiden koulutusten jakautuessa maastoihin Haapasaaren lähettyvillä. Varauduthan että tarvitset autoa päästäksesi koulutusmaastoihin. Jos sinulla ei ole autoa, otathan yhteyttä koulutuksen vetäjään.


Perjantaina ohjelmassa on saapuminen paikalle klo 16 alkaen. Illan aikana on muutama lajiluento. Luennot on tarkoitettu kuitenkin ensisijaisesti lajiin ilmoittautuneille, mutta jos tilaa on, muutkin saavat osallistua.

Lauantaiaamuna alkavat koulutukset. Tänä vuonna tarkoituksena on kokeilla pidempää koulutussessiota. Jokainen kouluttaja sopii ryhmänsä kanssa tarkemmat aikataulut sekä kannattaako ottaa eväitä mukaan. Lounasta on jatkettu niin että kaikki ehtivät käydä syömässä. Iltaohjelmaa on tarjolla taas lauantaina. Lauantai-iltana järjestetään Match Show, johon ilmoittaudutaan jo etukäteen leirin ilmoittautumislomakkeella. Lisäksi olemme vuokranneet lauantaille kaikkien käyttöön sähkösaunat (erikseen miesten ja naisten) sekä savusaunan ja kylpykuutiot.

Leirisivustolle kokoamme mahdollisimman paljon informaatiota koulutuksista ja aikatauluista kevään aikana. Erillistä leirikirjettä emme aio tänäkään vuonna lähettää, vaan jokaisen leiriläisen vastuulla on pitää itsensä ajan tasalla näiden Leirisivujen kautta. Olemme jälleen perustaneet leiriä varten myös Facebookin tapahtumasivun, josta löytyy myös tietoa leiriin liittyvistä asioista.

Terveisin,
Leiripäällikkönne Minna Kallio ja leiritoimikunta
Yhteydenotot: Minna Kallio, arkisin p. 040 591 6422 klo 18-20 tai mieluiten sähköpostitse tollerileiri@gmail.com

WANTED: Arpajaispalkintoja!
Tollerileirillä järjestetään tänäkin kesänä suositut arpajaiset ja arpajaispalkintojen kerääminen on jo alkanut! Jos sinulla on tiedossa hyviä arpajaispalkintoja jotka haluat luovuttaa arpajaisiin yhdistyksemme hyväksi, otathan yhteyttä Minnaan: tollerileiri@gmail.com. Voit myös tuoda palkinnot mukanasi suoraan leirille, kaikki palkinnot otetaan iloiten vastaan. :)
Leirisivustoa koskevat asiat: Katja Stoltzenberg, katjast@gmail.com