TOLLERILEIRI 2020 SAPPEE - SIIRTYY SYKSYYN

Paljon lisäinfoa (mm. putiikkia koskevat päivitykset) ilmestyy myös pelkästään Tollerileirin Facebook-sivulle, joten saadaksesi tuoreimmat uutiset etunenässä, muistathan osallistua tapahtumaan myös siellä :)


Päivitykset:

HUOM! Poikkeustilan vuoksi Tollerileiri 2020 on siirretty syksyyn 2020. Uusi ajankohta on etsinnässä ja asiasta tiedotetaan aikataulun selvittyä.

Tollerileiri pidetään Novascotiannoutajat ry:n 30-vuotisjuhlavuonna Sappeen matkailukeskuksessa Pälkäneellä. Leirin ohjelma koostuu koulutuksista, joiden valikoimaan voit tutustua alempana. Juhlavuoden leirillä koulutusten lisäksi pidetään Novascotiannoutajien 30-vuotisjuhlaillallinen ja rodun kasvattajille on tarjolla omaa ohjelmaa jalostustoimikunnan järjestämänä.

Perjantaina leirille saavutaan klo 16 alkaen ja illan aikana osa koulutusryhmistä kokoontuu tutustumisen tai luennon merkeissä. Perjantai-iltana on myös hyvä hetki vierailla leiri-infossa moikkaamassa leiritoimikuntaa, tutustumassa leirin ohjelmaan ja hakemassa putiikin ennakkotilaukset.

Lauantaiaamu aloitetaan kokoontumalla yhteiseen aamunavaukseen, josta jatketaan päivän koulutuksiin. Koulutukset järjestetään kahdessa osassa. Ensimmäinen osa pidetään lauantaina aamulla/päivällä ja toinen osa sunnuntaina samaan aikaan. Jokainen kouluttaja sopii ryhmänsä kanssa tarkemmat aikataulut sekä kannattaako ottaa eväitä mukaan, sillä koulutuksesta ei ole tarkoitus pitää lounastaukoa. Lounas on ajoitettu niin, että kaikki ehtivät käydä syömässä koulutuksen jälkeen. Lauantaina iltapäivällä kasvattajille on luvassa jalostustoimikunnan järjestämää ohjelmaa ja muille viime vuosien suosikiksi noussutta leirisuunnistusta.

Lauantai-iltana on luvassa juhlaillallinen eikä näin ollen tavallista leirin iltaohjelmaa ole. Arpajaiset järjestetään juhlaillallisen yhteydessä.

Leirisivustolle kokoamme mahdollisimman paljon informaatiota koulutuksista ja aikatauluista kevään aikana. Sieltä löytyy myös linkki leirin Facebook-tapahtumasivulle, joka toimii erinomaisena tiedotuskanavana leiriä koskevissa asioissa. Erillistä leirikirjettä emme lähetä, vaan jokaisen leiriläisen vastuulla on pitää itsensä ajan tasalla Leirisivuston sekä leirin Facecbook-tapahtumasivun kautta.
Mahdolliset leirisivustoa koskevat asiat: katjast@gmail.com