TOLLERILEIRI 8.-10.6.2018 ÄHTÄRI

Paljon lisäinfoa (mm. putiikkia koskevat päivitykset) ilmestyy myös pelkästään Tollerileirin Facebook-sivulle, joten saadaksesi tuoreimmat uutiset etunenässä, muistathan osallistua tapahtumaan myös siellä :)


Päivitykset:

11.6.2018 Muistathan täyttää Leirin palautelomakeen! :)
7.6.2018 Leiri-info: alueen kartta
6.6.2018 Leiri-info: leirikirje
5.6.2018 Uutiset
Ensi kesänä vietetään Tollerileiriä uusissa maisemissa Ähtärissä Tuomarniemen koulutuskeskuksessa. Leirin ohjelmassa on jälleen koulutuksia ja yhdessäoloa aiempien vuosien tapaan. Koulutuksia järjestetään monessa eri lajissa. Valikoimassa on tänä vuonna mm. Vireenhallintaa, MEJÄ, TOKO, erilaisia NOME-ryhmiä ja koiran aktivointiin keskittyvä Touhutollerit-ryhmä. Tarkemmat kuvaukset leirin koulutusryhmistä löydät leirisivustolta.

Perjantaina ohjelmassa on saapuminen paikalle klo 16 alkaen. Illan aikana on muutama lajiluento. Luennot on tarkoitettu kuitenkin ensisijaisesti lajiin ilmoittautuneille, mutta jos tilaa on, muutkin saavat osallistua.

Lauantaiaamuna alkavat koulutukset. Koulutukset järjestetään kahdessa osassa. Ensimmäinen osa pidetään lauantaina aamulla/päivällä ja toinen osa sunnuntaina samaan aikaan. Jokainen kouluttaja sopii ryhmänsä kanssa tarkemmat aikataulut sekä kannattaako ottaa eväitä mukaan, sillä koulutuksesta ei ole tarkoitus pitää lounastaukoa. Lounasta on jatkettu niin, että kaikki ehtivät käydä syömässä koulutuksen jälkeen. Lauantai-iltana on luvassa iltaohjelmaa, jonka sisältö selviää tarkemmin leirillä.

Leirisivustolle kokoamme mahdollisimman paljon informaatiota koulutuksista ja aikatauluista kevään aikana. Olemme jälleen perustaneet leiriä varten myös Facebookin tapahtumasivun, josta löytyy myös tietoa leiriin liittyvistä asioista. Erillistä leirikirjettä emme lähetä, vaan jokaisen leiriläisen vastuulla on pitää itsensä ajan tasalla Leirisivuston sekä leirin Facecbook-sivun kautta.

Terveisin,
Leiripäällikkönne Minna Kallio ja leiritoimikunta
Yhteydenotot: Minna Kallio, arkisin p. 040 591 6422 klo 18-20 tai mieluiten sähköpostitse tollerileiri@gmail.com


Yhteistyössä:
WANTED: Arpajaispalkintoja!
Tollerileirillä järjestetään tänäkin kesänä suositut arpajaiset ja arpajaispalkintojen kerääminen on jo alkanut! Jos sinulla on tiedossa hyviä arpajaispalkintoja jotka haluat luovuttaa arpajaisiin yhdistyksemme hyväksi, otathan yhteyttä Minnaan: tollerileiri@gmail.com Voit myös tuoda palkinnot mukanasi suoraan leirille, kaikki palkinnot otetaan suurella ilolla vastaan.Mahdolliset leirisivustoa koskevat asiat: katjast@gmail.com