Pentuesuunnitelmat - Litter plans


Pentue suunnitteilla vuodelle 2020! Pentueen emä tulee olemaan Kromi :)

Puppies planned in 2020! The dam of the litter will be Kromi :)

emä:
FI MVA RTK1 Cayora's Diving In Duck Pond "Kromi"synt. 20.5.2014
lonkat B/B, kyynärät 0/0, polvet 0/0
selkä terve: LTV0 ja VA0
silmät terveet, ei muutoksia (2017)
Geenitestit: PRA B, JADD normal*, DE normal*

e: C.I.B. FI MVA EE MVA TK1 TK2 RTK1 RTK2 BH Allydor’s Powerful Bowl of Beauty
i: DE&VDH CH DE&VDH JCH EUSG AD Dewberry’s Dual Blessed Louis Paytan

Pentueet: Cayora's Chrome-pentue

TULOKSET:

Metsästyskoe:
- NOU1, hyväksytty noutajien taipumuskoe
- NOME-B: ALO3
- TJP/tollauskoe: ALO3 Ruotsi

Rally-TOKO:
- RTK1 koulutustunnus
- ALOHYV 100/100 p. + sij. 1.
- ALOHYV 100/100 p. + sij. 1.
- ALOHYV 89 p.

Metsästyskoirien jäljestyskoe, MEJÄ:
- AVO3

Näyttelyt:
- Suomen muotovalio
- 2 x ROP, VSP, 3 x SERT, 3 x VA-SERT, 3xPN1, 2xPN2, 4xPN3, PN4, VSP-pentu

Muuta:
#1 Paras ALO-luokan RALLY-TOKO-TOLLERI 2017
#8 TOP-TOLLERI 2017 (nou/näy/mejä/rallytoko)
#9 SHOW-Tolleri 2018

Kromi on energialtaan keskitasoa oleva, erittäin työintoinen ja tehokas narttu. Se rakastaa riistaa ja sillä on luontaisesti syvät ja pitävät otteet. Se on utelias ja toimintakykyinen aivan uusissakin tilanteissa. Mukava harrastuskaveri, joka innostuu kaikenlaisesta tekemisestä ja antaa treeneissä itsestään yleensä 100 %. Paras palkka on ruoka ja leikkiminen, sillä on vahva leikkihalu.

Kromi on rakenteeltaan kaunis ja tasapainoinen narttu, joka liikkuu hyvin. Se valioitui 10. näyttelyssään Suomen muotovalioksi. Taipumuskokeen (NOU1) se suoritti 15 kk iässä. Sen kanssa on kilpailtu rally-tokossa, jossa se voitti kaksi kolmesta alokasluokan kisasta täysillä pisteillä. Mejässä se on käynyt yhden kokeen, josta riistarikkaassa maastossa AVO3. Ruotsissa Kromi sai tollereiden omasta kokeesta eli tollauskokeesta ALO3:n 2-vuotiaana osoittaen toimivansa uudenlaisessa paikassa ja tilanteessa häiriöistä piittaamatta. Suomesta sillä on noutajien B-metsästyskokeesta ALO3. Potentiaalia siinä on paljon enempäänkin - nomeilu ja riista on Kromista ihan maailman parasta!

Kromi tulee pentueesta, jossa 6/8 on suorittanut noutajien taipumuskokeen ja kolmella on NOME-B-tulos. Kahdella sisaruksella on NOME-B ALO1 ja yksi nousi WT:ssä voittajaluokkaan keväällä. Sisaruksista viidellä on ERI, neljällä SERT ja kahdella myös CACIB näyttelyistä. Kolmella on tokotuloksia (yhdellä oikeus voittajaan, yhdellä avoon ja yksi kisaa alossa). Kahdella on agilitytuloksia ja kahdella mejätuloksia. Neljä on käynyt luonnekuvauksessa. Kahdella sisaruksella on rally-tokotuloksia. Kromilla on ennestään yksi pentue, Cayora's Chrome -pentue. Neljästä pennusta kahdella on hyväksytty taipumuskoe NOU1, yhdellä rally-tokosta RTK1 ja RTK2, yksi on suorittanut BH-käyttäytymiskokeen ja sillä on näyttelyistä pari SERTiä.


Kromin vanhemmat ovat Ruotsista tuotu Ducky ja saksalainen Louis. Emä Duckylla on hyväksytty taipumuskoe NOU1 ja on palkittu NOME-B-kokeissa ALO2:lla, tollauskokeissa ALO2:lla. TOKOssa ja Rally-tokossa se oli erittäin luotettava kisakaveri ja nousi molemmissa voittajaluokkaan. Se on suorittanut BH-kokeen ja hyvän MH-luonnekuvauksen. Se on kisannut myös agilityssä medeissä ja menestynyt näyttelyistä ollen mm. kansainvälinen, Suomen ja Viron muotovalio. Duckylla on suvussaan useita hyvin käyttöpuolella palkittuja koiria. Kromin isä Louis on Saksan muotovalio ja juniorivalio. Se on suorittanut Saksassa riistakokeita ja käyttäytymiskokeita. Se on suorittanut myös kestävyyskokeen ja kisannut agilityssä.
isä:Sukutaulu:

isä

 
emä

FI MVA RTK1
Cayora's Diving In Duck Pond

DE&VDH CH DE&VDH JCH
Dewberry's Dual Blessed Louis Paytan
A2/A2 0:0
C.I.E AM & CAN & LUX & DRC & VDH & NL & DK CH NL VCH WWV-11 Tollwest Dances With Waves CD AG.N NJC TG-N TN-N CGN TT
OFA good
C.I.B. DE&VDH CH DE&VDH VCH Clubwinner '07
Objibwa's Paya-Kuta YaG
A2/A2
C.I.B. FI MVA EE CH TK1 TK2 RTK1 RTK2 BH
Allydor's Powerful Bowl of Beauty
A/A 0:0
SE UCH LPI
Digby Tollers Power King
A/A 0:0
SE U(u)CH NO CH NOW-08
Allydor's Unifly To Arrive
A/A 0:0
             Copyright © Cayora's tollers